vägar

Det finns ett mycket stort behov av områdesskydd runt det trafikerade vägnätet. Motorvägar, landsvägar, broar och privata vägar. Efterfrågan på effektiva områdesskydd för att hindra att allmänheten och djurlivet får tillträde till vägar är mycket stor. Det sker ca 40.000 viltolyckor i Sverige varje år.
Våra motorvägar kräver skydd från vilda djur som orsakar många olyckor i Sverige varje år. Hälge Vägnät skyddar många av Sveriges motorvägar. Det finns även ett behov av att skydda allmänheten från tillträde till motorvägar och obehörigt tillträde till servicevägar etc. Vägstängsel, viltgrindar, slaggrindar, bommar och mycket mer ger nödvändigt skydd och kontrollerar tillträde till motorvägar.
Landsvägar är också ett område där vilda djur orsakar många trafikolyckor i Sverige varje år. Vägstängsel, viltgrindar, slaggrindar, bommar och mycket mer ger nödvändigt skydd och kontrollerar tillträde till landsvägar.
Privata vägar måste säkras mot oönskade inkräktare för att förhindra vandalisering och stöld. Bommar, skjutgrindar, slaggrindar och pollare används ofta framgångsrikt på privata vägar för att förebygga skadegörelse och stöld.

En bro är en mycket sårbar del. Här väljs ett stängsel med en stark fördröjningseffekt. Detta staket erbjuder exceptionell motståndskraft mot klättring och skärning. Vidare förhindrar stängslet vandaler från att kasta föremål på vägarna och orsaka fara i trafiken. En bockad arm på toppen ger extra säkerhet mot klättring.

POPULÄRA PRODUKTER

Viltstängsel

V-FENCE VILTSTÄNGSEL

Effektiv inhägnad av vilda djur kräver robusta material p.g.a. de många vilda djurarter som till skillnad från tamdjur rör sig över stora områden och därför har en naturlig tendens att tvinga hindren i landskapet.

VILTGRINDAR

Viltgrind är komplett grind för viltstängsel och fårstängsel.KOHLSWA

Kohlswabalk, en klassisk och tålig vägräckesprofil som är speciellt lämplig i de snörika länen, och som påkörningsskydd för parkering och industri.

MANUELLA BOMMAR

Demex erbjuder olika typer av vägbommar som stänger vägar och infarter. Vi hjälper gärna till med vägledning, för bästa slutresultat    

GIRAFFEN UPPÅTGÅENDE VÄGBOMMAR

Giraffen är en Uppåtgående Vägbom som är manuell. Den kan stänga vägar och infarter upp till 9 m bredd. Bomröret balanseras med motvikt för lätt användning.  

AUTOMATISKA BOMMAR

Automatiska bommar är anpassad för tungindustri eller andra högt trafikerade platser, där bommen ska öppnas många gånger om dygnet.

Nya svenska tekniken mot snö. Snowy™ Snöstaket skyddar vid vägar och arbetsplatser samt ökar säkerheten vid skidanläggningar.

SLAGGRINDAR

Demex har ett komplett sortiment av slaggrindar, från industrigrindar, till smidesjärns-slaggrindar och villa-slaggrindar.

GÅNGGRIND

Robust Industri Gånggrindar är Demex mest sålda gånggrind, en smidig lösning för persontrafik.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Vägar

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Vägar

Tack för ditt meddelande