djurparker

Yttre inhägnad, djurinhägnad, trafik- och människoflöde. Sådana anläggningar har speciella krav på en effektiv säkerhet. Säkerhet och estetiska aspekter av stängslet är ofta viktiga t.ex. för att passa med det arkitektoniska konceptet på området och för att förvara djuren säkert. Tillträdeskontroll för entréer krävs för att kontrollera fordons- och persontrafik.
Hela omkretsen av platsen säkras med hjälp av ett stängsel. Detta har en avskräckande effekt; det betyder att tillträdet är reserverat för behöriga personer. Skjutportar, slaggrindar, vändkors och bommar ger nödvändig åtkomstkontroll för anställda och andra behöriga personer.
Djurinhägnaderna är zoner med ökad säkerhetsrisk. Här har stängselsystem valts för att skydda allmänheten från djur men även för personal som tar hand om djuren. Stängslet som används måste vara starkt och ofta används anti-klättringsskydd, medan grindsystemet förhindrar djur från att fly och garanterar säkerhet för personalen. Vändkors säkerställer kontrollerat tillträde av personal och kan användas för åtkomst av andra som har tillstånd att använda anläggningen. Dessa kan exempelvis vara utrustade med en kortläsare så att den som är närvarande på platsen är känd vid alla tidpunkter.
Djurparker är ofta mycket befolkade ställen. Det är viktigt att flödet av besökare och fordon kontrolleras. Vändkors används för att reglera och kontrollera besökarna och automatiserade bommar och grindar används i parkeringshus för att kontrollera åtkomst för fordon.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Djurpark

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Djurpark

Tack för ditt meddelande