djurgårdar

Husdjursägare tar väl hand om sina husdjur. Husdjur behöver utrymme för att leka och röra på sig. Med Demex stängselprodukter kan man skapa en ”gård” för sina husdjur. Hundgårdar är ett bra ställe för din hund att spendera tid i, när du är på jobbet eller hemma. Ditt husdjur kommer att njuta av friheten och rörelsen medan du utför dina ärenden.
Vi erbjuder DIG tre olika varianter av hundgårdar, så ta tillfället att välja en som passar just dig och din hund. Dessutom finns det hundkojor i två olika modeller som skulle passa alldeles utmärkt till din hundgård.
Kaningårdarna består av sektioner som är väldigt enkla att montera. Skruvar, muttrar och brickor tillkommer till varje gård. Välj storlek nedan, tänk på att du kan komplettera din gård med ytterligare sektioner om så önskas.
Hönsgårdarma består av sektioner som är väldigt enkla att montera. Skruvar, muttrar och brickor tillkommer till varje gård. Välj storlek nedan, tänk på att du kan komplettera din gård med ytterligare sektioner om så önskas.

Relaterade Produkter

REFERENSER

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Djur

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Djur

Tack för ditt meddelande