Golfbana

Entré, yttre inhägnad, parkeringsplatser för medlemmar, driving range. Områdesskydd är en viktig del för att skydda alla delar av en golfbana. Det finns områden som behöver skyddas från stöld och skadegörelse samt att skydda allmänheten från felriktade golfbollar.
Även om golfbanor oftast inte har ett stort behov av områdesskydd med hög säkerhet, används dekorativa staket, räcken och grindar för att förbättra utseendet på golfklubben och även för att ge den nödvändigt skydd mot stöld och skadegörelse. Ett yttre stängsel såsom viltstängsel kan användas för att förhindra vilda djur från att skada putting green m.m.
Stöld och skadegörelse måste förhindras på alla parkeringsplatser, men även områdesskydd som parkeringspollare och påkörningsskydd används för att förhindra skador av rabatter, träd och lyktstolpar. Tillgång till parkeringsplatser kan styras med bommar, automatiska pollare och grindar, medan perimetern kan säkras genom dekorativa staket och räcken.
Höga stängsel ses ofta här i områden närmare allmänheten för att förhindra att felriktade golfbollar orsakar skador på människor, bilar och annan egendom. Stängsel som används måste förhindra att felriktade golfbollar lämnar spelytorna. Dessa stängsel är ofta mycket höga och måste kunna motstå vinden.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Golfbana

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Golfbana

Tack för ditt meddelande