bostadsstaket & smidesstaket

staket för fastigheter, bostäder och villor

Bostadsstaket och smidesstaket används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet. Uppfartsstängslet består ofta av smidesstaket som ger din fastighet ett imponerande utseende. Skjutgrindar eller slaggrindar kan vara manuella, eller automatiska för ökad komfort och säkerhet. Gånggrindar används också för tillträde av fotgängare.

boastadsstaket

diamond bostadsstaket

Den här typen av bostadsstaket skänker eleganta hem en lyxig känsla och ökad prestige. Det är ett utmärkt alternativ till staket kring exklusiva villor och bostäder, historiska byggnader, kyrkor, myndighetsbyggnader och kontor.

gold bostadsstaket

Bostadsstaket med ett originellt utförande, vilket ger tomterna en unik, individuell karaktär och som understryker deras ovanliga natur. Ett brett utbud av standard- och specialfärger samt standard- och skräddarsydda storlekar.

Safir bostadsstaket

Safir Bostadsstaket system är tillverkat av massiva stålprofiler eller kraftiga fyrkantiga profiler som svetsas för att bilda en styv panel, beroende på vilken modell som väljs.

viking smart smidesstaket

Viking smart smidesstaket är ett löpande och ledbart pallisad stängsel med valmöjliga spetstoppar på profilrören samt lock med kula på staketstolparna.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Bostadsstaket

Tack för ditt meddelande