MOBIL BELYSNING

Demex Bison led belysning

Demex Bison LED-Belysningsmaster är perfekt för belysning av byggarbetsplatser, betongarbeten, väg- och broarbeten. Med ett stabilt och kraftfullt ljus dygnet runt kan erbetat fortskrida utan att mörkret innebär risker. 

Med en bra ljusmiljö och stabilt ljus utan avbrott kan ni känna er säkrare och det möjliggör att arbetsuppgifterna flyter på som det ska. Vi har belysningsmaster som kan anpassas efter just det pågående projektet kan ni enkelt förhindra att ljuset är bländande eller är för svagt för den uppgift som ska utföras.  Med en vinsch kan ni enkelt ställa in en optimal höjd på belysningen för när det är dags att lägga asflat på framtida parkeringsplatsen eller vid utgrävningen. 

Våra belysningsmaster är plug-in modeller som gör att de är snabbt på plats utan några problem. Med alla anpassningar som kan tänkas efter de nordiska klimaten kan vi rekommendera vår hopfällbra Bison light M som med pneumatisk lyftning upp till 4.5 meter för det mindre arbetet och vår Bison light L som når 7 meter för de större projekten

Vi hjälper gärna till med vägledning, för bästa ljusmiljö!

Belysningsmast

demex bison light belysningsmast - 7m

Belysningsmast av plug-in modell med manuell vinsch för byggarbetsplatser, vägarbeten, event etc.

demex bison led-belysning

Led-Strip för byggstängsel, byggarbetsplatser, etc.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Mobil Belysning

Tack för ditt meddelande