Användningsområden

Demex områdesskydd används i ett brett spektrum av olika områden, med varierandeutbud av olika skyddsnivåer. Här ser du en rad olika områden som skyddas av Demexprodukter.

 

industri-bygg-lantbruk

Industri, bygg och lantbruk

Industriområden och byggarbetsplatser kräver ofta en mycket hög nivå av områdesskydd, dels p.g.a. volymen av gång- och fordonstrafik men även för att skydda byggnader och andra tillgångar från stöld och skador genom vandalism. Många industriområden och byggarbetsplatser lämnas obemannade under helgen.

Idrott, sport och fritid

Sport- och fritidsanläggningar kräver vissa typer av områdesskydd. Det finns inte enbart ett behov av att skydda mot vandalism och stöld, utan även att skydda allmänheten. Det finns också ett behov av att reglera flödet av besökare till idrottsarenor, oavsett om de är stora eller små.

Offentliga anläggningar

Definitionen av den offentliga sektorn omfattar ett brett spektrum av byggnader och säkerhetsnivå, och utbudet av områdesskydd till dessa anläggninar är stort och omfattar statliga byggnader, sjukhus, skolor, kontor, kraftverk, fabriker, fängelser m.fl.

Infrastruktur och transport

Infrastruktur och transportområden kräver högt områdesskydd eftersom det är nödvändigt för att skydda de som använder järnvägar, flygplatser, hamnar och vägar samt allmänheten som annars kan få tillgång till potentiellt farliga områden. Många järnvägar och motorvägar passerar genom landsbygden där det också är nödvändigt att skyddas från djur.

Privat sektor

Privat egendom i bostadsområden behöver oftast bara avgränsning men ibland finns även ett behov av skydd. Säkerhetsnivån är grundläggande eller medium. Valet av områdesskydd varierar i olika situationer: layout på tomten, trafiksituationen, lokala och miljömässiga förhållanden. Områdesskydd är inte bara för att skydda egendom mot skador och stöld, men även för att skydda de som du bryr dig om, såsom som barn och husdjur.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Användningsområden

Tack för ditt meddelande