Barnstugestängsel och förskolestängsel

Förskolestängsel, förskolegrindar och stängsel för skolor.

Områdesskydd är ett mycket viktigt aspekt för att skydda elever som genomgår utbildning, allt från dagis till universitet. Skolans entré och yttre inhägnad till området avgör helhetsintrycket vilket är viktigt för en skola. Barnstugestängsel måste därför vara attraktivt och säkert med egenskaper som återspeglar skolans image. Det måste också ha funktionella egenskaper (hindra obehöriga från att komma in på skolområdet), utan att förlora den inbjudande karaktären.

Det är viktigt att skolbarn kan röra sig på hela skolområdet med säkerhet. Stängsel säkerställer att de inte av misstag kommer ut på gatan. Stängslet ska alltid erbjuda god sikt genom det, så att eventuella inkräktare kommer att uppmärksammas snabbt. I ett tättbebyggt område måste stängslet ha ett transparent utseende.

Utförande

Förskolestängsel är en variant av det klassiska flätverksstängslet, med maskor på 40×40 mm. Nät och stolpar tillverkas i höjderna
1000, 1200 och 1500 mm.

För att ytterligare förbättra stängslets utseende, styrka och stabilitet kan det kompletteras med överliggare.

Cykelparkeringen måste skyddas mot stöld och skadegörelse. Den måste också vara lättåtkomlig, så att flera cyklister kan komma in på eller lämna parkeringen samtidigt. Stängslet ska vara och se säkert ut så att personer med onda avsikter omedelbart avskräcks. med fördel väljs ett system som är svårt att skära igenom eller skada.
Skyddet för barn är viktigt, men en lekplats ska inte se ut som ett ”fängelse”. Därför väljs ett staket av låg till medelhög höjd här. Sikten genom stängslet är viktig för att göra tillsyn möjlig. Stängslet måste vara helt säkert och barnen får inte skada sig eller fastna på det. Ingångarna är skyddade av grindar med låssystem som hindrar barn från att öppna på insidan.

populär produkter

natstaket_defence

STÄNGSEL

Demex stora utbud av produkter inkluderar stängsel, barnstugestängsel, skola, stängselstolpar och taggtråd.

Bamse förskolegrind

Bamse slaggrindar har noggrant utformats för användning på skolgårdar där det är viktigt att barn hålls inne på gården.

gustavsson SLaggrind

Gustavsson slaggrindar är utformade som en säkrare grind, komplett med ett Locinox cylinderlås system.

REFERENSER

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Barnstuga och skola

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Barnstuga och skola

Tack för ditt meddelande