Helhetslösningar inom områdesskydd samt säkerhetsprodukter för industri & fastighet

industristängsel

Stängsel

Demex stora utbud av produkter inkluderar stängsel, industristängsel, stängselnät, stängselstolpar och taggtråd.

Grindar

Demex AB erbjuder ett brett sortiment av grindar för tillträdeskontroll som ger våra kunder allt de behöver för att kontrollera tillträdet till sin egendom.

Vägbommar

Demex erbjuder olika typer av vägbommar som stänger vägar och infarter. I vårt sortiment ingår både elstyrda lyftbommar och manuella lösningar. 

UPPGRADERA DIN GRIND

Vill du skicka en supportfråga eller uppgradera din grind? Kontakta oss. 

RÄCKE

Räcke och bågräcke passar alla offentliga miljöer. Staketet är perfekt som stoppräcke vid
parkeringsplatser där det monteras i sikthöjd.

Bostadsstaket

Bostadsstaket och smidesstaket används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet.

Larmat Elstaket

Antalet Larmade Elstaket växer snabbt i Sverige på grund av de goda resultat som uppnåtts. Det är ett brett spektrum av företag som väljer denna lösning. 

Pollare

Rhino Automatiska Pollare drivs huvudsakligen hydrauliskt vilket passar vårt nordiska klimat väl då man slipper fundera på att lösa problem med fukt och kondens som kan uppstå i pneumatiska lösningar

VI SÄTTER GRÄNSER - TILL OFFENTLIGA MILJÖER, byggarbeten, flygplatser, fängelsen m.m

Manuella vägbommar

Behöver ni stänga av en väg eller infart till arbetsplatsen, fastigheten eller till en privat väg? Vi har ett brett utbud av manuella vägbommar & elektromekaniska bommar. Den enklaste manuella vägbommen som öppnas både till höger och vänster som passar bra för privata vägen. De manuella vägbommarna är ofta ställbara och kan justeras från ett par meter upp till 11 meters bom.  

Elektromekaniska vägbommar

Vi har automatiska vägbommar för alla industri och fastigheters önskemål. Allt från enkla plug n’ play vägbommar som endast behöver ström för att vara brukbar till bommar som är anpassade att öppnas och stängas ofta vid högt trafikerade infarter. Våra prisvärda Force Gard som har öppningsbredd mellan 1 och 8 meter är väldigt flexibel och kan passa de flesta.

Brett utbud av stängsel, grindar & staket

Med vårt enorma utbud av stängsel, grindar & staket kan vi erbjuda er just den lösning som ni behöver just nu. Just ert behov kan ändras över tid och vi står redo för att hjälpa er hela vägen. Det kan börja med att ni behöver stabila byggstängsel runt ert nybygge. Med automatiska grindar kan lastbilar enkelt köra ut & in utan fördröjningar.  Med en stabil inhängnad har ni en bra grund för att ha en säker arbetsplats.

Grindar till industri- & bostadsfastighet eller statlig egendom

Vi erbjuder ett brett sortiment av fasta manuella och automatiska grindar till bostäder, företag och industri.  Det kan vara allt från skjut-, rotations- & vertikala grindar till bilparkeringsbom och pollare.

JET-GATE VIKGRIND

Demex Jet-Gate är en av våra mest eftertraktade grindar. Det är en helautomatisk vikgrind som passar lika bra till finare hotell som till avspärrning runt flygplatser.

Det är en motordriven vikgrind som är avsedd för att stänga av infarter med bredd upp till 12 meter.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Industri & fastigheter

Tack för ditt meddelande