Ett urval av våra produkter

HUNDGÅRDAR

Demex erbjuder DIG tre olika varianter av hundgårdar för små, medelstora och stora hundar. Ta tillfället att välja en gård som passar just dig och din hund. 

KANINGÅRDAR

Demex kaningårdar består av sektioner som är väldigt enkla att montera. Skruvar, muttrar och brickor tillkommer till varje gård.

HÖNSGÅRDAR

Hönsgårdarma består av sektioner som är väldigt enkla att montera. Välj storlek nedan, tänk på att du kan komplettera din gård med ytterligare sektioner om så önskas.

HUNDKOJOR

En perfekt hundkoja eller ett hundhus med rakt eller spetsigt tak för dig som bryr dig om din hund. Din hund får en egen plats utomhus där den känner sig trygg och kan koppla av.

TILLBEHÖR & Hundgårdssektioner

I vårt tillbehörssortiment hittar du bland annat hundgårdssektioner till våra hundgårdsmodeller (Buster, Standard och Flexy) och övriga tillbehör.

Fårstängsel

Demex fårstängsel är ett stängselnät med hög kvalitet och hållfasthet som passar perfekt för bland annat får.

BOSTADSSTAKET

Bostadsstaket och smidesstaket används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet.

Demex tipsar om hur du bygger en hundgård

Denna video visar vad du bör tänka på när du ska bygga en hundgård till din bästa vän. Demex har flera olika modeller av hundgårdar så att du ska kunna välja den som passar just dina behov. 

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Villa och trädgård

Tack för ditt meddelande