hyreshus

Säkra stängsel och områdesskydd är en mycket viktigt aspekt för att skydda entréer till hyreshusområden, parkeringsplatser, cykelparkeringar och lekplatser från stöld och skadegörelse. Demex erbjuder helhetslösningar inom områdesskydd och säkerhetsprodukter. med ett brett produktsortiment, hög leveranssäkerhet och personlig service skapar vi lönsamhet för dig som kund.
Ingången till området avgör helhetsintrycket vilket är viktigt för ett hyreshusområde. Stängslet måste därför vara attraktivt och säkert och ha egenskaper som återspeglar områdets utseende. Det måste också ha funktionella egenskaper (hindra obehöriga från att komma in på området), utan att skada den inbjudande karaktären.
Stöld och skadegörelse är ofta ett problem på hyreshusens parkeringsplatser. Stängslet ska säkerställa att eventuella inkräktare inte kan komma in på obehörigt område. Stängslet ska alltid erbjuda god sikt genom det, så att eventuella inkräktare kommer att uppmärksammas snabbt. I ett tättbebyggt område måste stängslet ha ett transparent och snyggt utseende. Bommar och pollare kontrollerar tillträde av fordon till bilparkeringsgarage och parkeringsplatser. Avspärrningsprodukter såsom parkeringspollare m.m. ska förhindra tillträde av fordon till obehöriga områden.
Cykelparkeringear måste skyddas mot stöld och skadegörelse. De måste också vara lätt åtkomliga, så att flera cyklister kan komma till eller lämna parkeringen samtidigt. Stängslet ska vara och se säkert ut så att personer med onda avsikter omedelbart avskräcks. Man väljer med fördel ett system som är svårt att skära igenom eller skada.
Skyddet för barn är viktigt, men en lekplats ska inte se ut som ett ”fängelse”. Därför väljs ett staket av låg till medelhög höjd här. Sikten genom stängslet är viktig för att göra tillsyn möjlig. Stängslet måste vara helt säkert och barnen får inte skada sig eller fastna på det .

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Hyreshus

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Hyreshus

Tack för ditt meddelande