kraftverk

Kraftverk kräver en mycket hög säkerhetsnivå. Säkerhetsstängsel är utformat för att förhindra tillträde till områden som är mycket farliga för obehöriga men ger säkert tillträde för servicepersonal.
  • SÄKERHETSSTÄNGSEL
  • GRINDAR
Säkerhetsstängsel som används för att skydda kraftverk bör följa de normer som fastställts av myndigheterna. Säkerhetsstängsel är ofta 2,4 meter högt med anti-klättringsskydd, t.ex. rakbladsförsedd concertina (taggtråd), taggtråd och staketstolpar med bockade toppar för att förhindra klättring . Elstängsel används också för att verka avskräckande.
Servicepersonal och andra behöriga personer ska ha tillgång till att utföra underhållsarbete. Skjutgrindar, slaggrindar och automatiserade grindar i kombination med kortläsare m.m. används ofta för att ge tillträde till fordon. Skjutgrindar passar bra i branta entréer och i områden med massor av snö. Vändkors och gånggrindar används för att kontrollera tillträde av fotgängare. Alla grindar ska vara utrustade med godkända låssystem. Alla grindar skall vara försedda med anti-klättringsskydd på toppen. Grindarna skall matcha marknivån i stängt läge så att det inte är möjligt att krypa under grindarna.
"

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Kraftverk

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Kraftverk

Tack för ditt meddelande