Motorbana

Yttre inhägnad, tävlingsbanor, logistikzoner, trafik- och människoflöde.. Sådana anläggningar och evenemang kräver effektiv säkerhet. Ofta är säkerhet och en estetisk aspekt av stängslet viktigt för att passa med t.ex det arkitektoniska konceptet på byggnaden. För evenemang behövs ett tillfälligt stängsel av hög kvalitet för att skydda människor och kontollera trafikflödet.

Perimeter

Hela omkretsen av området säkras med hjälp av ett stängsel. Detta har en avskräckande effekt; det visar att tillträde är reserverat för behöriga personer. Skjutgrindar, slaggrindar och bommar ger nödvändig tillträdeskontroll.

Logistikzon

En vändkors säkerställer kontrollerat tillträde av anställda och catering-företag. Detta kan exempelvis vara utrustat med en kortläsare, så att alla som är närvarande på platsen är kända vid alla tidpunkter. Fordon och lastbilar är tillåtna på plats för att lasta och lossa varor, via automatiska grindar och bommar.

BANANS OMKRETS

Banans omkrets är en zon med ökad säkerhetsrisk. Här väljs ett stängsel med en fördröjande effekt för att förhindra att människor får tillträde till tävlingsbanan men också för att stoppa tävlingsbilar från att hamna i publiken.

Vid tävlingsbanor, som vid andra idrottsevenemang, svallar känslorna högt. Det är viktigt att flödet av supportrar och fordon förblir strikt avskilda. Detta gäller för vägen från parkeringen till banan och tillbaka igen. Vändkors används för att reglera och kontrollera supportrar och automatiserade bommar och grindar används på parkeringsplatser för att kontrollera åtkomst för fordon.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Motorbana

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Motorbana

Tack för ditt meddelande