Offentliga anläggningar

områdesskydd till Statliga byggnader

Demex erbjuder helhetslösningar inom områdesskydd till offentliga anläggningar. Genom ett brett produktsortiment, hög leveranssäkerhet och personlig service skapar vi lönsamhet för våra kunder.

Definitionen av den offentliga sektorn omfattar ett brett spektrum av byggnader och säkerhetsnivå, och utbudet av områdesskydd till dessa anläggninar är stort. Sådana områden omfattar statliga byggnader, sjukhus, skolor, kontor, kraftverk, fabriker, fängelser m.fl.

offentliga-anlaggningar

Hyreshus

Entréer till hyreshusområden, parkeringsplatser, cykelparkeringar och lekplatser. Områdesskydd är ett mycket viktigt aspekt för att skydda dessa områden från stöld och skadegörelse.

Barnstuga och skola

Skolentréer, skolbyggnader, cykelparkeringar, lekplatser, förskolor är en mycket viktigt aspekt för att skydda elever som genomgår utbildning, allt från dagis till universitet,  skolentré och yttre inhägnad. 

Fängelse

Fängelser är ett område där områdesskydd är mycket viktigt, där högsta säkerhet krävs för att förhindra försök till rymningar, insmuggling av farliga föremål utifrån eller försök att kasta föremål in på området.

Kraftverk

Kraftverk kräver en mycket hög säkerhetsnivå. Säkerhetsstängsel är utformat för att förhindra tillträde till områden som är mycket farliga för obehöriga men ger säkert tillträde för servicepersonal. 

Bygghandel

Parkering, utomhuslager, drive-in lager och logistikområden. Vid bygghandeln är områdesskydd viktigt för att skydda varor som ofta lagras utomhus, från stöld och skador, men också för att förhindra att allmänheten får tillgång till områden där de kan skadas.

Park och trädgård

Parkentréer, parkeringsplatser, cykelparkeringar och lekplatser. Områdesskydd är ett mycket viktigt aspekt för att skydda park och trädgård från stöld och skadegörelse.  

Parkeringsplatser

Parkeringsplatser är områden som kräver områdesskydd. Bilar och cyklar måste skyddas från stöld och skadegörelse. Tillträdeskontroll krävs ofta för betalning av parkering samt för att förhindra obehörig parkering och bilar från att skada omgivningen.

Försvaret

Militären är ett område där säkerhet och mobilitet är viktigt. Nationens säkerhet är mycket viktig och för att kunna upprätthålla den militära säkerheten. För att skydda medborgarna erbjuder vi flera lösningar som gör detta möjligt. 

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Offentliga anläggningar

Tack för ditt meddelande