villa och trädgård

Områdesskydd till infarter och trädgårdar används för att definiera gränserna av din fastighet och ge karaktär åt ditt hem, men även för att skydda din egendom och dem du bryr dig om. Demex bostadsstaket och smidesstaket används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet. 

Stängsel och grindar används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet. Uppfartsstängslet består ofta av smidesstaket som ger din fastighet ett imponerande utseende. Skjutgrindar eller slaggrindar kan vara manuella, eller automatiska för ökad komfort och säkerhet. Gånggrindar används också för tillträde av fotgängare.
Stängsel och grindar används i trädgården för att skydda mot stöld och skador, men också för att skydda dina barn och husdjur. Flätverksstängsel ger ett säkert område, medan trädgårdsgrindar ger tillträde till delar av trädgården som du vill förhindra dina barn eller husdjur att komma in i. Stängsel kan också användas för att skapa attraktiva funktioner i din trädgård, t.ex. med klätterväxter, för att skapa en levande vägg.

Demex bostadsstaket

diamond bostadsstaket

diamond bostadsstaket

Den här typen av bostadsstaket skänker eleganta hem en lyxig känsla och ökad prestige. Det är ett utmärkt alternativ till staket kring exklusiva villor och bostäder, historiska byggnader, kyrkor, myndighetsbyggnader och kontor.

gold bostadsstaket

Bostadsstaket med ett originellt utförande, vilket ger tomterna en unik, individuell karaktär och som understryker deras ovanliga natur. Ett brett utbud av standard- och specialfärger samt standard- och skräddarsydda storlekar.

safir bostadsstaket

Safir bostadsstaket i klassisk form, raka linjer och många olika tillgängliga alternativ. Detta modellkoncept är det perfekta komplementet till enkla former och moderna byggnader. Tillverkat av stålprofiler eller kraftiga fyrkantiga profiler.

viking smart smidesstaket

Viking smart smidesstaket är ett löpande och ledbart pallisad stängsel med valmöjliga spetstoppar på profilrören samt lock med kula på staketstolparna. Bstadsstaketet är uppbyggt på palissad paneler och stolpar.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Villa

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Villa

Tack för ditt meddelande