lantbruk

Stängsel och grindar används mycket på gårdarna för att skydda och inhägna djur. De används också för att kontrollera åtkomst för lastbilar och andra behöriga fordon samt människor och för att förhindra obehörigt tillträde.

Gårdsentréer kontrolleras ofta av grindar för att förhindra att obehöriga fordon kör in på gården. Ingången är ofta samma som till ägarens hus, därför är estetiken övervägande.
Stängsel och grindar används mycket på gårdar för att inhägna områden som används av boskap, men även för att skydda de dyra jordbruksmaskiner som ofta finns på gårdar, mot stöld och skador.
Boskap behöver skyddas från vilda djur, inhägnade i deras respektive områden. Jordbruksmaskiner behöver också få tillgång till dessa områden. Stängselnät för boskap, viltstängsel, trästolpar och grindar är ett nödvändigt skydd för jordbrukarna och det är därför viktigt att det är av god kvalitet samt är prisvärt. Vildsvin orsakar ännu större problem, särskilt för jordbrukare, bilister och försäkringsbolag. I områden där vildsvin blivit urbaniserade, förlorar de sin rädsla för människor och kan vara aggressiva. Skador på enbart grödor uppskattas till 50 miljoner Euro per år i Europa. Allmänheten kräver åtgärder för att motverka denna invasion.

RUBRIK

fårstängsel

fårstängsel

häststängsel

Häststängsel

rådsstängsel

Hjortstängsel

älgstängsel

hönsstängsel

grävling

Grävlingstängsel

utter

Utterstängsel

zoo

Djurpark stängsel

Solceller stängsel

kaninstängsel

kaninstängsel

infrastruktur

Infrastruktur stängsel

vildsvinsstängsel

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Lantbruk

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Lantbruk

Tack för ditt meddelande