Visa din kreativitet med Demex GP-link

Vägarbetare arbetar under hög säkerhetsrisk då de befinner sig väldigt nära passerande fordon. För att bidra till högre säkerhet under utförande vägarbete finns GP-link.

GP-link är en standardlösning som bidrar till säkerheten av vägarbetarna. Demex märkte snart att GP-link inte bara användes som avgränsning och säkerhet på vägar, utan också på byggarbetsplatser.

Eftersom Demex märkte att kunderna var kreativa och innovativa med produkten, ville vi skapa något nytt för att hjälpa kunderna uppnå dess önskan.

Till en början lade vi till privacy paneler och byggstängselpaneler som placeras uppe på GP-linken. Privacy panelerna bidrar till högre säkerhet och gör området insynsskyddat medan byggstängslet bidrar till högre säkerhet samt sätter en ordentlig gräns.

GPlink

Demex märkte sedan att ljudnivån var ofta hög på byggarbetsplatser samt under vägarbeten. Det var då Demex Silent skapades. Ett utmärkt bullerskydd som går att använda på byggstängselpaneler samt uppe på GP-link.

Så idag erbjuder Demex olika alternativ, vid användning av GP-link, som bidrar till en ännu säkrare arbetsmiljö; både ute på vägarna samt på byggarbetsplatser.

GP-link kan vara den ultimata säkerheten för vägarbetare nu under vintertiden, då vägarna blir hala och det sker fler bilolyckor. GP-linken skyddar arbetarna samt dess maskiner från att hamna i olycka. GP-linkens vikt ger produkten en unik förmåga att mjukt fånga upp det påkörande fordonet.

 

GP-link används inte bara temporärt utan det används också som permanent mitträcke på vägar. Finns alltså ingen gräns till vad du kan använda denna extraordinära produkten till, så visa din kreativitet med Demex GP-link.

Visa din kreativitet med Demex GP-link

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Visa din kreativitet med Demex GP-link

Tack för ditt meddelande