demex affärsidè

sinnesfrid på dagen, sinnesfrid på natten

Demex erbjuder helhetslösningar inom områdesskydd samt säkerhetsprodukter. Genom ett brett produktsortiment, hög leveranssäkerhet och personlig service skapar vi lönsamhet för våra kunder.

Demex affärside

OM oss

Vi är ett ledande företag i Nordeuropa som förser 65% av stängselmarknaden i Sverige med material.

Mission

Att erbjuda våra kunder sinnesfrid genom att hjälpa dem att skydda sin egendom och dem som de bryr sig om.

Vision

Att bli den säkerhetsleverantör som hus/företag och institutions ägare föredrar för att skydda sin egendom och dem som de bryr sig om, genom att utveckla kvalitetsprodukter som man har råd med och gör livet bekvämt.

support

Vi har en omfattande support till våra kunder. Kvalitetsprodukter, service avtal och full support av våra tekniker försäkrar att våra produkter kommer att hålla i många år.

Utveckling

Vi är inte rädda för nya idéer. Det är därför vi designar, testar och förbättrar funktionalitet på våra produkter genom att använda oss av den senaste teknologin.

Logistik

Som ett globalt företag har vi ett unikt kontaktnät av leverantörer och vi kan erbjuda snabba leveranser till attraktiva priser över hela världen.

Demex värdegrunder

principer för att lyckas

Demex värderingar är de principer som företaget tror kommer att hjälpa det och dess anställda att lyckas. De är grunden för vad vi gör och hur vi gör det och de identifierar Demex som ett unikt företag. Följande värderingar styr vår verksamhet:
demex

Ärlighet

Vi tror att ärlighet är den bästa politiken och vi kommer att behandla alla kunder, leverantörer och affärskontakter rättvist. Vi kommer inte att kompromissa vår integritet och etik till förmån för vinst. 

Hjälpsamhet

Vi tror på värdet av att hjälpa andra och vi kommer alltid att sträva efter att hjälpa våra anställda, affärskontakter och vårt samhälle. 

Ordning

Vi tror på att bedriva vår verksamhet på ett välordnat och välorganiserat sätt. 

Vänlighet

Vi tror att vårt arbete kommer att bli mer givande och roligare om vi är trevliga och vänliga mot varandra och mot dem vi har affärer med. 

Initiativ och ansvar

Vi tror på värdet av att ta initiativ och ansvar i vårt dagliga arbete som ett sätt att utveckla oss själva och våra möjligheter. 

Kompetens

Vi tror att kompetens alltid uppskattas och beundras och kommer därför alltid att arbeta hårt för att förbättra våra färdigheter och kompetensnivån i vårt arbete. 

ÖDMJUKHET

Vi tror på ödmjukhet och att undvika extravagans och slöseri. 

Engagemang

Vi tror på värdet av hårt arbete och att göra vårt yttersta i allt vi gör i livet och på arbetet. 

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Affärsidé

Tack för ditt meddelande