Gott nytt år

Tack för allt 2021!
Tillsammans fixar vi så att 2022 blir ett framgångsrikt år.

falk

DEMEX-FALCON

HEJ, JAG ÄR DEMEX NYA MASKOT, EN PILGRIMSFALK OCH HETER DEMEX FALCON​

Ni kanske inte kommer ihåg mig från tidigare då jag hade taggordet: sinnesfrid på dagen och natten? Jag är superbra på att övervaka, sända flygpost och jaga. I hjälmen har jag en ficklampa som tänds när det är mörkt. På flygplatser är jag omtyckt för jag ser till att inga fåglar kommer in på området så att flygplan skadas och fåglar dör. Nu skall jag jaga alla kunder till Demex!

Demex gillar att man kan träna mig och göra områden säkra för det passar dem. Vi vill göra så våra kunder får trygga områden. Att träna en falk är en konst men det är också träning som behövs för att få fart på företag. 

Falk

demex gillar att jag är snabb!

Demex gillar att falken är snabb för det står Demex röda färg för och jag är det snabbaste djuret! Jag kommer upp i 390 km per timme. Demex vision är bland annat att kunder skall föredra att köpa Demex grindar och för det behöver jag vara snabbast. Demex har ju också de världens snabbaste grindar

PÅ ARBETSPLATSER BÄR JAG REFLEXVÄST SÅ REGLERNA HÅLLS

När det är mörkt ute tänder jag min pannlampa och jag kan kommunicera på alla språk och bor inte i något land utan tillhör jorden. Mitt mål är att alla på jorden skall känna till Demex vison och jag flyger själv ut med nyheter.

falk
demex maskot

jag flyger gärna ikapp med demex grindar

Jag flyger fort och flyger gärna ikapp med Demex grindar. Ofta vinner Demex snabba grindar för jag får först upp 390km/h vid störtdykning. Fast om en grind öppnar mer än 6 m vinner jag alltid. Jag gillar sitta på stängselstolpar och särskilt på grindstolpar.

jag sköter demex chatt dygnet runt och har dubbel synförmåga

Jag är super duktig på att chatta och sköter Demex chatt dygnet runt. Om du vill ha mänsklig support jagar jag dig till våra duktiga säljare som är mina bästa vänner. Jag är supervänlig men bestämd mot dem som inte få vara på någon annans område, exempelvis jaga bort duvor från flygplatser så inte något flygplan krockar. Som du säkert vet har jag dubbel synförmåga jämfört med människor så jag kan förmedla finesser på produkter bättre än någon annan.

När jag tänder Demex mag lights som sitter på hjälmen så ser jag 10 gånger bättre än mina  kollegor och lyser gärna upp områden som har Demex staket. Det är vad jag kallar fin service!

Falk

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Demex maskot

Tack för ditt meddelande