Belysningsmaster

Har du funderat på hur du ska lysa upp din byggarbetsplats?

Vi börjar närma oss vinterhalvåret då dagsljustimmarna blir färre, men arbetstimmarna är lika många. Har du funderat på hur du ska lysa upp din byggarbetsplats eller din gård under vintern?

Testa lysa upp din arbetsplats med Bison Lights; ett utmärkt varumärke som bara är funnen hos Demex.

Led-slingor

Under varumärket Bison Lights har vi LED-slingor samt belysningsmaster som går att använda till vad som helst egentligen. Hos Demex är de under byggprodukter men det finns absolut ingen gräns på vad du kan använda din belysning till.

 

Vi har haft kunder som hängt LED-slingor i taket inne på ett renoveringsprojekt eller använt dem längsmed en rad byggstängsel. Under dessa mörka tider kan användningen av Bison Lights göra stor skillnad till din arbetsplats, som påverkar utförandet av arbete.

Varför inte använda det som julbelysning på ett byggprojekt? Göra arbetsplatsen lite mer hemtrevlig och högtidlig, samtidigt som det blir säkrare och bättre för arbetarna under dess arbetstimmar.

Testa lysa upp din arbetsplats med Bison Belysningsmasterna

Belysningsmasterna har redan börjat bli populära hos kunderna nu när vi närmar oss vintertider. Kunder märker att det är viktigt med en belyst arbetsmiljö med bra belysning, då det bidrar till säkerheten av arbetande personal.

Demex har därför märkt att kunderna föredrar den starkare 200W belysningsmasten över den 100W. Prisskillnaden är inte stor men styrkan i belysningen är märkbar. Samma när det gäller LED-slingorna; kunderna föredrar de starkare slingorna. Demex erbjuder alltså fler alternativ av styrkor i Bison Lights belysningen, allt för att uppnå kundernas önskan, oavsett ändamål.

Både belysningsmasterna samt LED-slingorna är flyttbara och enkelt hanterbara. En enkel lösning till att belysa din eller din personals arbetsdag under vinterhalvåret.

Se alla produkter: Mobil Belysning

Har du funderat på hur du ska lysa upp din byggarbetsplats?

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Har du funderat på hur du ska lysa upp din byggarbetsplats?

Tack för ditt meddelande