byggstaket

Demex byggstaket i flera olika format

Säkerheten spelar en stor roll i nästan allting. Demex byggstaket ser till så att säkerheten på en byggarbetsplats är på högsta nivå, både för de på insidan men också de på utsidan.

Demex erbjuder byggstaket i flera olika format och prisklasser för att uppnå kundernas alla krav. Från 2,2m byggstängsel till GP-link och allt där emellan.

gp-link med byggstaket

Vad än det är du behöver när det är dags att sätta gränser kring din arbetsplats, så har Demex precis vad du behöver. Allt för att bidra till den säkerhetsnivån kunden vill uppnå på dess arbetsplats.

Alla byggprojekt är unika och har sina speciella krav. Demex har märkt att alla projekt kräver olika säkerhetsnivåer. Därför har vi tagit fram byggstaket för alla projekt, oavsett om det handlar om renovering eller nybyggnad eller att generellt sätta gränser.

byggstaket grindar

Demex erbjuder till och med byggstaket i valfri kulör. Vi tycker att byggarbetsplatser också förtjänar lite färg. Med hjälp av Demex byggstaket och avspärrningsmaterial i valfri kulör, kan du sätta färg på din eller dina kollegors arbetsdagar.

Demex strävar efter att erbjuda precis vad kunderna behöver och vill ha. Därför har vi ett så pass stort sortiment av byggstaket och annan avgränsning, plus valfri färg på produkterna.

byggstaket

Det finns ingen gräns på vad du kan använda Demex byggstaket till. Därför har vi idag ett så pass stort sortiment av byggstaket, så att gränsen du vill sätta är enkel att få tag på.

byggstängsel
Demex byggstaket i flera olika format

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Demex byggstaket i flera olika format

Tack för ditt meddelande