Force Gard 4

Vägbommar – Stoppa obehörig trafik

Stoppar obehörig trafik och sätter en tydlig gräns. Vägbommar är smidiga att använda sig av när man vill visa att ”här går gränsen”. Markägare använder bommar för att sätta gränser för obehöriga fordon på sina vägar. Till dessa tillfällen behövs bara en standard manuell vägbom.

Manuella bommar i 4–8 meter i längd och i flera olika prisklasser och styrkor. Oavsett budget så erbjuder Demex vägbommar i hög kvalitet.

vridbom

Demex erbjuder också automatiska vägbommar. Dessa passar bättre till campingplatser, parkeringsplatser och andra anläggningar där det passerar fler fordon. Hög hållbarhet och kvalitet samt snabb och mångsidig mekanik.

Vägbommar är ett utmärkt sätt att kontrollera tillträde på önskat område, och det fungerar lika bra till frekventa områden som till mindre anläggningar.

Demex sortiment består av både vrid- och lyftbommar, manuella eller automatiska lösningar. Oavsett kundens förutsättningar och önskemål har Demex ett så pass stort och utvecklat sortiment av vägbommar för att uppnå det.

Demex erbjuder automatiserade vägbommar med bland annat GSM system. Det är ett telefonsystem där tillagda medlemmar kan ringa till bommen för att öppna eller stänga. En enkel men smidig teknik att använda sig av för att kontrollera tillträdet på platsen.

bom girafften

Demex älskar kreativitet, så överraska oss och andra kunder med ett kreativt ändamål för din vägbom.

Ronaldo

Kontakta oss

Vägbommar – Stoppa obehörig trafik

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Vägbommar – Stoppa obehörig trafik

Tack för ditt meddelande