Demex Vägskyltar

Demex vägskyltar lever upp till de tuffaste kraven

Demex fokuserar främst på säkerhet och kvalitet och med detta som mål erbjuder vi numera vägskyltar utav speciellt material som gör dem robusta samt flexibla.

Vägskyltar med önskat märke, från sidomarkeringsskärmar till varningsmärken och mycket mer.

I dessa mörka tider är det viktigt att byggarbetsplatser eller vägarbeten är skyltade med reflexerande markeringar. Alla Demex vägskyltar är av reflexmaterial vilket gör dem väldigt synliga när de står upplysta.

Vi testade produkternas kvalitet och flexibilitet här på Demex.

Det gjorde vi genom att köra över en sidomarkeringsskärm med en pickup. Produkten blev helt överkörd och markeringen vek sig helt. Foten stod kvar medan markeringsskärmen kom under hjulet och plattades ner.

Pickuppen körde sedan av och markeringsskärmen gungade tillbaka till sitt normalläge helt oskadd.

Detta kallar vi succé. Vid egen produktion kan vi skapa produkter som kan leva upp till de tuffaste kraven och det ger oss möjligheten att skapa speciallösningar åt kunder.

Inte är det bara sidomarkeringsskärmarna som har sådan flexibilitet och kvalitet utan alla Demex vägskyltar är av sådant material. Det är inte några slit-och slängprodukter, utan robusta produkter som håller i en längre tid.

Demex tror på att vägskyltar är viktigt för att höja säkerheten vid byggarbetsplatser. Det kan betyda att vägar stängs av tillfälligt eller att personal arbetar nära förbikörande fordon. Då är det viktigt att det är bra skyltar så att både personalen samt passerande fordon eller gående känner sig säkra.

Så skylta din arbetsplats med Demex vägskyltar så höjer du garanterat säkerheten till nästa nivå.

Demex vägskyltar lever upp till de tuffaste kraven

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Demex vägskyltar lever upp till de tuffaste kraven

Tack för ditt meddelande