cnc-operatör

Demex söker CNC-operatör

Demex bygger ny rörlaser avdelning. Vi söker 3 nya medarbetare.

Dina Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att ansvara för rörlasern och i arbetsuppgifterna ingår det att läsa ritningar, programmera maskinen samt att byta verktyg och övervaka. Du har ansvar för att produkten blir kapad i rätt längd samt att rapportera avvikelser.

Placeringsort: Smålandsstenar 
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av metallbearbetning och att du tidigare arbetat som CNC-operatör. Rapportering och registrering sker i monitor och därför är det bra om du även har erfarenhet av liknande affärssystem sedan tidigare. Det är meriterande om du arbetat med CAM-beredning samt om du har truckkort och traverskort. 
Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och du sätter en ära i att leverera i tid. Du är noggrann har en förståelse för spillmaterial och att kapa på rätt sätt och i rätt material. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är noga med att våra medarbetare känner sig trygga och får den kompetens de behöver för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Därför erbjuder vi under vecka 49 en utbildning i Italien där man får lära sig maskinen, mat och logi ingår. Är det så att du saknar truckkort eller traverskort erbjuder vi även utbildningar i dessa områden. Vi är ett företag där det alltid är något nytt och spännande på gång! Vi använder oss av de modernaste maskinerna på marknaden och vi månar om att hjälpa varandra så att alla känner sig delaktiga i en spännande resa framåt! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Demex söker CNC-operatör

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Demex söker CNC-operatör

Tack för ditt meddelande