stänsgeldagen 2024

Demex på Stängseldagen 2024!

Förra veckan hade Demex nöjet att delta som utställare på Stängseldagen 2024!

Det är den årliga branschkonferensen för områdesskydd och arrangeras av Stängselföreningen. Över 70 deltagare samlades på mässan för att ta del av det senaste inom stängselbranschen och lyssna in på inspirerande föreläsningar, där bland annat f.d. professionella hockeyspelaren  Joel Lundqvists höll ett fantastiskt föredrag om ledarskap!

Vi på Demex hade också förmånen att få presentera våra senaste innovationer. Vårt nya palissadstaket lockade stort intresse, liksom vår presentation om D-loop som är den senaste innovationen inom fordondetektering och den innefattar en rad imponerande funktioner. Dessutom blev vårt ishockeyspel mycket populärt bland besökarna, även om just det inte är en av våra egna innovationer.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som deltog samt kom förbi och besökte vår monter för att prata stängsel, grindar och andra spännande lösningar. Otroligt givande diskussioner för oss på Demex. Vi delade även ut gåvor till våra åhörare, vilket blev mycket uppskattat, vi hoppas de kommer väl till användning.

Slutligen vill vi uttrycka ett stort tack till Stängselföreningen för att ha arrangerat en fantastisk konferens!

Demex på Stängseldagen 2024!

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Demex på Stängseldagen 2024!

Tack för ditt meddelande