Betongsugga

Betongsuggan – ett budgetvänligt alternativ för robust avspärrning

Demex betongsuggor fungerar lika bra till permanent avspärrning som tillfällig. Betongsuggans vikt ger produkten en unik förmåga att mjukt fånga upp påkörande fordon, likt Demex GP-link.

Betongsuggan är ett budgetvänligt alternativ för att sätta robust avspärrning antingen på mindre vägar eller på högtrafikerade vägar som motorvägar, med tung trafik.

Demex märkte att sortimentet av betongsuggor inte behövde vara stort och utvecklat för att nöja kunderna. Därför har våra kunder det lätt vid val av betongsuggor hos Demex. Med eller utan reflex samt med 70mm hål för stolpe.

Betongsuggan används som ett säkert avspärrningsmaterial samt ett skyltställ för varningsmärken eller linkande. Betongsuggor används ofta på cykelvägar och liknande, det är för att skydda gång- och cykeltrafiken från obehöriga fordon.

Liksom alla andra Demex produkter så är betongsuggorna av högsta kvalitet då de bidrar till säkerheten på platsen där den ställs.

En Demex betongsugga är av gjuten betong, används som påkörningsskydd och produkten går lätt att flytta på med truck.

Runt om i landet hittar du Demex mobilavspärrningsmaterial, betongsuggor bland annat. En produkt som är underestimerad men uppfyller kundens förväntningar varje gång.

Betongsuggan – ett budgetvänligt alternativ för robust avspärrning

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Betongsuggan – ett budgetvänligt alternativ för robust avspärrning

Tack för ditt meddelande