Laserskärpa in i 2023

20 procent ökad försäljning under året som står för dörren. Målet är glasklart, liksom skärpan i den nya rörlaser maskinen (en av de största i Skandinavien!) som levererar exakt utskurna detaljer

laser

20 procent ökad försäljning under året som står för dörren. Målet är glasklart, liksom skärpan i den nya rörlasermaskinen (en av de största i Skandinavien!) som levererar exakt utskurna detaljer.

När vi på Demex gör något, gör vi det med sylvass skärpa. Att det sprutar gnistor om vår personal är ingen hemlighet, det vet våra kunder sedan länge. Alla i ledet måste vara laserfokuserade, som Ingmar sa när Demex startades.

Hur kan vi bli bättre, sälja mer och fortfarande hålla samma kvalitet? Ökad detaljnoggrannhet, starkare, stabilare och mer tekniska produkter. Är det möjligt att uppnå? Vi tror det. Med kravet på omedelbar leveranstid, och möjlighet att skära in artikelnummer, logotyp eller namn i stolpar och grindar, tillgodoser vi nu fler yrkesgruppers önskan om en enklare vardag.

Zinkaren borde glädjas, då priset blir lägre med total utrinning och risken för explosion försvinner. Att utluftningen blir total, är till glädje för lackeraren, eftersom inga tomrum fylls med förbehandlingsvätska. Härdtiden blir alltså rätt och kvaliteten hålls konstant. Även elektrikerna borde glädjas i arbetet med kabeldragning.

Vi sparar nämligen in allt efterarbetesjobb, genom att göra arbetet löpande på kundens beställning.

cnc

Under temat Laser 2023, har vi arbetat fram en metodik som återspeglar vår tydliga arbetsmoral här på Demex. Varje medarbetare har en låga och ett självförtroende som brinner med ett laserskarpt fokus. Vi eftersträvar mål som andra inte trodde var möjliga att uppnå. Nyckeln ligger i att göra och tänka proaktivt.

Demex går in med laserskärpa i 2023. Är du med oss?

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Laser 2023

Tack för ditt meddelande