Värdegrund
Demex värderingar är de principer som företaget tror kommer att hjälpa det och dess anställda att lyckas. De är grunden för vad vi gör och hur vi gör det och de identifierar Demex som ett unikt företag. Följande värderingar styr vår verksamhet:
Ärlighet
Vi tror att ärlighet är den bästa politiken och vi kommer att behandla alla kunder, leverantörer och affärskontakter rättvist. Vi kommer inte att kompromissa vår integritet och etik till förmån för vinst.
Hjälpsamhet
Vi tror på värdet av att hjälpa andra och vi kommer alltid att sträva efter att hjälpa våra anställda, affärskontakter och vårt samhälle.
Ordning
Vi tror på att bedriva vår verksamhet på ett välordnat och välorganiserat sätt.
Vänlighet
Vi tror att vårt arbete kommer att bli mer givande och roligare om vi är trevliga och vänliga mot varandra och mot dem vi har affärer med.
Initiativ och ansvar
Vi tror på värdet av att ta initiativ och ansvar i vårt dagliga arbete som ett sätt att utveckla oss själva och våra möjligheter.
Kompetens
Vi tror att kompetens alltid uppskattas och beundras och kommer därför alltid att arbeta hårt för att förbättra våra färdigheter och kompetensnivån i vårt arbete.
Ödmjukhet
Vi tror på ödmjukhet och att undvika extravagans och slöseri.
Engagemang
Vi tror på värdet av hårt arbete och att göra vårt yttersta i allt vi gör i livet och på arbetet.
Kontakta oss
Kontakta vår personal om nu har några andra frågor eller funderingar.
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!
Följ Oss