Mobile Secure Reinforced Byggstaket

Art nr: 1015H

Mobile Secure Mobilstängsel serien består av 2 meter höga och 3,5 meter breda paneler tillverkade av en stålram med en svetsad nätfyllning och portabla fötter för att stödja stängselpanelerna. Mobile Secure Mobilstängsel har utformats som en ekonomisk lösning för byggarbetsplatser eller andra områden där en tydlig gräns behöver markeras. Tack vare den enkla konstruktionen och ett komplett utbud av tillbehör kan man skapa en barriär för att försvåra tillträde och stöld, och som enkelt kan flyttas.

Produktinformation

Specifikationer:
Förstärkta
Höjd x bredd: 2000mm x 3500mm
Maskstorlek: 100mm x 262mm
Rörprofil: Ø38mm, Ø25mm
Trådtjocklek: Ø2,2mm, Ø3,2mm
Vikt: 14kg

Skriv in ditt postnummer, så räknar vi ut priset på denna produkt

Pris

675.00 kr (inkl. moms)

Finns i lager

Ekonomisk tillfällig skyddslösning
När en stark stängselkonstruktion togs fram lades omsorg vid utformningen av Mobile Secure tillfälliga stängselsystem, för att se till att det erbjuds en ekonomisk lösning för att skydda din egendom.

Komplett sortiment av tillbehör
Mobile Secure tillfälliga stängselsystem kan kombineras med olika tillbehör för att avsluta det tillfälliga stängslet; allt från betongfötter till extra stöd, grindar och reklambanderoller.

Enkelt och snabbt uppsatt och förflyttat
Mobile Secure tillfälliga stängselpaneler är starka men lätta vilket gör det lätt att sätta upp, kombinerat med specialkonstruerade transportpallar så att du enkelt kan transportera de tillfälliga stängselpanelerna från en plats till en annan.
Specifikationer:
Förstärkta
Höjd x bredd: 2000mm x 3500mm
Maskstorlek: 100mm x 262mm
Rörprofil: Ø38mm, Ø25mm
Trådtjocklek: Ø2,2mm, Ø3,2mm
Vikt: 14kg

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Mobile Secure Reinforced Byggstaket

Tack för ditt meddelande