Bison ELITE Ta-balk

Art nr: K0004

Bison ELITE Ta-balk är en tungavstängning för temporär avspärrning och personskydd vid byggarbetsplatser i stadsmiljö. Bison tungavstängning har ett stort antal användningsområden, från att skydda vägarbetare medan de utför viktiga reparationer på våra vägar, som en skyddande barriär för fotgängare när reparationsarbete utförs på trottoarer eller byggnader, för att förhindra tillgång till privat mark eller förhindra obehörig parkering och fordon som stannar olagligt.

Produktinformation

Höjd: 1000 mm Längd: 3000 mm Höjd: 1000 mm Bredd: 300 mm Rördimension: 76x3 mm Vikt: Cirka 450 kg Utförande: Varmförzinkad och betong  

Skriv in ditt postnummer, så räknar vi ut priset på denna produkt

Pris

9743.75 kr (inkl. moms)

Finns i lager

Konstruktion
Bison tungavstängning består av en specialdesignad betongklump och metallbågräcken som är säkert fastsatta i betongklumpen. Bison tungavstängning har konstruerats med hjälp av en stark rörram av stål som har gått igenom vår avancerade ytbehandlingsprocess som garanterar lång livslängd.

Konstruktionen gör att Bison tungavstängning lätt kan flyttas med hjälp av en gripklo på en grävmaskin eller en stropp och kranbil.

Prisgaranti:
Hittar du en identisk vara till ett lägre pris hos våra konkurrenter? Då har vi möjlighet att matcha det lägre priset, förutsatt att kriterierna nedan är uppfyllda:
Prisgarantin gäller inte vid kampanjer som t.ex. ”först till kvarn” erbjudanden.
Varans pris inkluderar produktions kostnader och leverans kostnader.
Konkurrentens vara ska omfattas av svenska regler för garanti, användarskydd, tull och moms.
 
Höjd: 1000 mm Längd: 3000 mm Höjd: 1000 mm Bredd: 300 mm Rördimension: 76x3 mm Vikt: Cirka 450 kg Utförande: Varmförzinkad och betong  
"

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Bison ELITE Ta-balk

Tack för ditt meddelande