Covid 19 Staket

Smart flyttbart staket med crowd control grind för att förebygga trängsel och överbefolkning på restauranger, barer, uteserveringar, skolor förskolor och dagis med mera. Tillsammans stoppar vi spridningen utav Covid19. Systemet finns i två olika prisklasser. Bettans Grill & Bar köpte 1st COVID 19 SMALL KIT 8795:- 1st COVID 19 MEDIUM KIT 18795:- 4st COVID 19 STAKET a 695:- = 2780:- så Bettan betalde 30370:- för sitt staket, hade hon valt light varianten så hade det kostat henne 18135:-

I samband med utbrottet av Covid19 och folkhälsomyndighetens rekommendationer, har vi nu tagit fram ett perfekt anpassat staket för att hjälpa restauranger att ha full koll på sina lokaler och uteserveringar. Rekommendationen är att hålla ett avstånd på 1-2 meter och detta underlättas för kunderna om restauranger och uteserveringar använder sig utav våra avspärrningsstaket för att sätta fysiska gränser. För att undvika att för många vistas på samma område samtidigt har vi även tagit fram en crowd control grind så att man lätt kan stänga till innan det blir för många. Vårt system är enkelt att hantera och montera på plats helt enligt era önskemål. Dessutom kan ni få dem lackerade i valfri kulör, till exempel i er profilfärg. Dessa finns med plattfot som används på plana underlag är underlaget ojämnt så rekommenderar vi att ni väljer en variant som har samma typ utav fötter som entré portalen, som kallas för fast v-fot.

Produkten är anpassad för att användas utav restauranger, uteserveringar, skolor, förskolor och dagis. Och kan med fördel användas för att dela in områden i olika sektioner och på så vis undvika att för många personer vistas inom samma område samtidigt och på så vis begränsa eventuell smittspridning.

Detta är ett smidigt snyggt och funktionellt staket som har många användningsområden. De kan enkelt kopplas ihop och vinklas enligt önskemål för att anpassa utformingen till just ditt område.

Förutom att vara smidiga och funktionella, är våra avgränsningsstaket mycket hållbara. Vi fäster särskild vikt vid design, i linje med den strukturella formen och kvaliteten på utförandet. Våra produkters hållbarhet och tillförlitlighet är resultatet av specialistkompetens, med stöd av moderna maskiner och effektivt korrosionsskydd. Dessa avgränsningsstaket kan du också få lackerade i just din färg i vår inhouse lackering som är den största helautomatiska lackeringsanläggningen i norden.

 

Produkt och sortiment
Demex sortiment av avspärrnings produkter erbjuder lösningar för att skydda din omgivning med avspärrningar för kommunala, kommersiella och privata ändamål.

Hela sortimentet av Demex avgränsningsstaket består av flyttbara blockerande staketsektioner i metall i varmförzinkat utförande eller lackerade i valfri färg.

De kan användas för att vägleda kunder för att begränsa trängsel i köer eller att hägna in områden så att det inte blir för många som vistas på samma område samtidigt. De passar även för, till exempel avspärrning av områden bredvid höga byggnader, som är utsatta för snöras.

 

Montage

Folk som arbetar med staketen trivs med uppsättningen, funktionen och efterhanteringen. Även människor i omgivningen gillar staketen. Dels för att avgränsningsstaketen är anpassade för att passa i alla olika applikationer och miljöer men också för att de är konstruerade med mått och storlek för att skydda människorna utan att ge dem en avskräckande reaktion.

Användningsområden

Avgränsningsstaketen används på områden som: parkentréer, parkeringsplatser, cykelparkeringar, lekplatser, flervåningsparkeringshus, underjordiska parkeringshus, privata parkeringar, cykelparkeringar, skolentréer, skolbyggnader, gårdsentréer, bondgårdar, åkrar, idrottsanläggningar, tävlingsbanor, restauranger, uteserveringar, förskolor och mycket mer.

Produkter