Kravallstaket Fast-Fot med reflex

Art nr: 1072

Kravallstaketet är avsedda för avspärrning mot gång- och cykeltrafik. De kopplas ihop och vinklas enligt önskemål och är perfekta för arbetsplatser, vid idrottsevenemang, på nöjesfält, karnevaler, mässor och liknande.

Produktinformation

Specifikationer: Mått: 1100 x 2500mm Vikt: 15kg Ramens diameter: 38 Fyllning: kolstål, 12 diameter Utformning: FZV  

Skriv in ditt postnummer, så räknar vi ut priset på denna produkt

Pris

1368.75 kr (inkl. moms)

Finns i lager

Tålig och stabil konstruktion

Bison kravallstaket är konstruerad av en robust stålram med en rund stålprofilsfyllning som håller även med när de hanteras hårdhänt. Bison kravallstaket har en specialdesignad anti-lift-anslutning som gör det svårt för obehöriga att ta bort paneler. Med ett utbud av olika fötter och olika mönster skapas en stabil barriär även på ojämn mark. Det är självklart att Demex kravallstaket använder en avancerad ytbehandlingsprocess för att garantera en lång livslängd. Ett komplett sortiment av olika former och tillbehör som finns tillgängliga.

Bison kravallstaket finns i en mängd olika modeller, standardsvetsade paneler, vinklade paneler för ökad stabilitet och hopfällbara paneler som sparar utrymme vid förvaring eller transport. Det finns även ett komplett sortiment av tillbehör som kompletterar systemet, såsom olika fötter, extra stöd, reklamskyltar och mycket mer
Specifikationer: Mått: 1100 x 2500mm Vikt: 15kg Ramens diameter: 38 Fyllning: kolstål, 12 diameter Utformning: FZV  

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Kravallstaket Fast-Fot med reflex

Tack för ditt meddelande