Vi söker 3 elektriker Till vår automatik avdelning

Vi söker 3 elektriker Till vår automatik avdelning

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Är du elektriker med minst 1 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren elektriker till vår avdelning i Smålandsstenar

Arbetsuppgifter

Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom installation Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål. Med schyssta och flexibla arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt ÖK.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är elektriker och har minst 1-2 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.

Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?

Skicka ditt CV och personligt brev till oss donald@demex.se där du talar om varför just du passar för den här tjänsten. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Installationselektriker i ditt mail.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig inom kort.

Vi söker 3 elektriker till vår automatik avdelning

Tack för ditt meddelande