Villa

  

Infarter, trädgårdar... Områdesskydd används för att definiera gränserna av din fastighet och ge karaktär åt ditt hem, men även för att skydda din egendom och dem du bryr dig om.

Infart

Stängsel och grindar används för att skydda ditt hus, din egendom och dem du bryr dig om men även för att förhindra stöld och skador och förbättra utseendet på din fastighet. Uppfartsstängslet består ofta av smidesstaket som ger din fastighet ett imponerande utseende. Skjutgrindar eller slaggrindar kan vara manuella, eller automatiska för ökad komfort och säkerhet. Gånggrindar används också för tillträde av fotgängare.

Trädgård

Stängsel och grindar används i trädgården för att skydda mot stöld och skador, men också för att skydda dina barn och husdjur. Flätverksstängsel ger ett säkert område, medan trädgårdsgrindar ger tillträde till delar av trädgården som du vill förhindra dina barn eller husdjur att komma in i. Stängsel kan också användas för att skapa attraktiva funktioner i din trädgård, t.ex. med klätterväxter, för att skapa en levande vägg.

Kontakta Oss

Offertförfrågan eller mer information? Vi hjälper er gärna!

  • 0371-33540
  • sales@demex.se