Tillbehör

Demex har utvecklat kompletta sortiment av byggstängselsystem avsett för Skandinaviens alla byggverksamheter, inte bara för att skydda det inhägnade området, utan även för att göra det smidigt att köpa in, samt enkelt att hantera och montera staketet på ett säkert sätt.

Mobile Secure Mobilstängsel serien består av 2 meter höga paneler och 3,5 meter breda tillverkade av en stålram med en svetsad nätfyllning och portabla fötter för att stödja stängselpanelerna. Mobile Secure Mobilstängsel har utformats som en ekonomisk lösning för att skydda en byggarbetsplats eller för någon annan användning. Det föredras av många företag och privatpersoner när de behöver skydda sin egendom snabbt. Tack vare den enkla konstruktionen och ett komplett utbud av tillbehör kan man skapa en barriär för att förhindra tillträde och stöld, och som enkelt kan flyttas för att skydda en annan arbetsplats om man vill.

Ekonomisk tillfällig skyddslösning

När en stark stängselkonstruktion togs fram lades omsorg vid utformningen av Mobile Secure tillfälliga stängselsystem, för att se till att det erbjuds en ekonomisk lösning för att skydda din egendom.

Komplett sortiment av tillbehör

Mobile Secure tillfälliga stängselsystem kan kombineras med olika tillbehör för att avsluta det tillfälliga stängslet; allt från betongfötter till extra stöd, mellanliggande paneler, grindar och reklambanderoller.

Enkelt och snabbt uppsatt och förflyttat

Mobile Secure tillfälliga stängselpaneler är starka men lätta vilket gör det lätt att sätta upp, kombinerat med specialkonstruerade transportpallar så att du enkelt kan transportera de tillfälliga stängselpanelerna från en plats till en annan.

 

Produkter